vision

Stor Studio har stora ambitioner. Vi vill vara en plattform för att förverkliga drömmar. Vi vill vara en gemenskap. Hos oss ska du se möjligheter och känna dig stärkt till att kunna genomföra stora saker. 

Studion startades i Januari 2018 av Adam Lunneborg, som av en slump körde förbi garageporten på Idunsgatan 6. Då höll de tidigare hyresgästerna - ett gäng biodlare - på att flytta ut och den stora lokalen skulle bli tom. Adam fick något drömskt i blicken och började direkt jobba med projektet att starta upp en ny studio för kreatörer i Malmö. 

Vi är våra medlemmar, och våra medlemmar representerar oss. Idag huserar vi omkring 60 personer och organisationer som på ett eller annat sätt är verksamma inom kultur eller mediebranschen. Samarbeten har uppstått och idéer förverkligats. Våra medlemmar värdesätter gemenskapen och utbytet, och det är precis det vi tror på.

Våra medlemmars röster blir vår, och vi vill göra oss hörda. Vi hoppas att genom vårt arbete kunna hjälpa fler människor att skapa och uttrycka sig kreativt. Stor Studio stödjer den fria kulturen och projekt som bidrar till att bredda representationen. Därför kan vi ge extra stöd till enskilda projekt som bidrar till detta arbete. 

Vi tror att kultur är ett verktyg för att förändra och att gemenskap ger näring till skapandet.